perjantai 26. heinäkuuta 2013

67. Ole hetki niinkuin huomista ei olisikaan!

Mooi! Sori, kun en oo kirjotellu blogin piitkään aikaan! Mut oon ollu mun serkun mökillä ja tehtiin vakka mitä kivaa. Uitiin jokapäivä varmaa 5h. Mökkeilystä en nyt jaksa alkaa kertoo, koska siitä on nii kauan aikaa, enkä oikee muiita kaikkee mitä tehtii, ni jäis enemmän selittelyn puolelle. Mut mun serkku tuli meille eilen yökylään, ja tehtiin kaikkee kivaa ja naurua ei kyllä enään puuttunu yhtään. Alkuks ku se tuli meille käytiin Willassa shoppailemassa. Shoppailtiin aika kauan, mut en muista monelt me tultii pois, mut jokatapauksessa me sen jälkeen käytiin vuokraamassa Nightmare-painajainen merellä. Syötiin karkkii ja sipsii sen leffan aikana ja leffa oli tosi hyvä!! Ennen leffaa käytiin kyl meijän koulun pihalla ja pelattiin sulkkista. Illalla vielä ennen nukkumaan menoo me juteltiin varmaa koko yö. noei nyt ihan kuitenkaa. Aamulla herättiin sit jossain 11-12 maissa ja mentiin tallille. 
Talli oli aika hiljanen, mutta kyllä siellä silti väkee oli. Vähän ajanpäästä Suvi tuli hoitamaan Hucklea. Harjattiin Puuhis ja Peggy, koska pikku ruunat oli laitumella. Lähettiin aika heti, kun oltiin harjattu hevoset. Kumme tultiin meille pelattiin Cluedoa. Se ei kauan kestänyt. 

C ja laatu!













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vain asiallisia kommentteja! Myös toiveita saa esittää ja palautetta saa lähettää :D

Vastaamme kaikkiin kysymyksiin ja sellaisiin kommentteihin joihin koemme tarpeellista vastata. Olkaa aktiivisia kommentin lähettäjiä :D!