maanantai 15. heinäkuuta 2013

62. Suosikki blogien esittelyä osa 1/2

Tässä postauksesa ajattelin nyt esitellä teille minun suosikki blogeja, en esittele tässä postauksessa kaikkia suosikki blogejani, koska niitä on niin monia, koska luen yhteensä yli kahtasataa blogia. Esittelen tässä postauksessa varmaan 5-10 blogia.
 
 Blogien esittelyt:
Bon Bon
Bon Bon on aivan ihana blogi, missä  Pinja kertoo elämästään oman Lilli-ponin kanssa. Blogissa on paljon hyvänlaatuisia kuvia ja paljon videoita. Ulkoasukin on ihana ei ollenkaan liian pinkki minun makuun. 
Voitto kotiin
Voitto kotiin on minun suosikki blogi ihan kaikista blogeista. Tiia kertoo tässä blogissa elämästään Voitto-hevosensa kanssa. Tässäkin blogissa on paljon hyviä kuvia ja videoita. Ulkoasukin on aivan superhieno!
ღ anny ja nasu
Anny ja Nasu on myös aivan ihana blogi! Tässä blogissa Venla kertoo elämästään kahden ponin kanssa. Tähänkin blogiin tulee paljon kuvia ja aika usein videoita. Tämän blogin ulkoasukin on hieno!
4. Sannin hevoselämää -> http://sanninhevoselamaa.blogspot.fi/
Sannin hevoselämää Sannin hevoselämää on vielä aika uusi blogi joten kovinkaan moni ei välttämättä tiedä tätä blogia. Tähän blogiin ilmestyy säännöllisesti postauksia, joissa on tarpeeksi suuria kuvia ja videoitakin tulee ihan mukavasti. Ulkoasu on yksinkertainen, mutta hieno!

5. Just you and me -> http://not-perfectlife.blogspot.fi/ 
Just you and me Just you and me on minun lemppari lifestyle blogi. Tässä blogissa Henna kertoo elämästään, hienojen asukuvien kera, videoitakin ilmestyy aina silloin tällöin. Ulkoasu on hieno!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vain asiallisia kommentteja! Myös toiveita saa esittää ja palautetta saa lähettää :D

Vastaamme kaikkiin kysymyksiin ja sellaisiin kommentteihin joihin koemme tarpeellista vastata. Olkaa aktiivisia kommentin lähettäjiä :D!