keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

35. Sain Jopon!

Mooi!

Olin toivonut Jopoa jo reilut vuoden ja eilen tiistaina (4.5) sain sen! Pyysin iskältä aamulla, että voisimmeko mennä katsomaan niitä ja se kävi. No menimme suunnilleen puolelta päivin kattomaan, että onko niitä Jopoja siellä. Kyllä niitä oli siellä ja laitoimme varaukseen kaksi väriä (musta ja valkonen). Kaupassa oli käytäntö, että jos on hyvä kuntoisia pyöriä niitä voi tuoda liikkeeseen, joten niimpä menimme putsaamaan kahta vanhaa pyörääni. Kun olimme putsanneet pyörät iskä otti pienemmän pyörän automme takakonttiin, ja minä ajoin toisen. Liikkeessä myyjä arvioi paljon pyörien hinnaksi tulee. Pyörät eivät olleet mitenkään kovin uudenveroisia, joten ei se hintakaan ollut kovin kummonen (yht. 80,-). Jätimme pyörät sinne ja katsoimme pyöriä hetken ja päätin, että haluan mustan. Saimme pyörästä sen 80,- alennusta. Se oli hyvä juttu! 

3 kommenttia:

  1. Sinulla on ihan hieno blogi, mutta voisitko vaihtaa sen nimen? Kun luen nimittäin toistakin You make me smile nimistä blogia, ja sekoan koko ajan näiden kahden blogin välillä. Voin liittyä lukijaksi, mikäli nimi vaihdetaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo kyllä me nimi joku lähi päivä voidaan vaihtaa :D, ekä jo tänää, täytyy kysyy miljalta.

      Poista
  2. kiva blogi ja ihana jopo!c: Itte kattelin jokunen viikko sitten jopoja jossakin kaupassa, mutta toi mopon hankinta on lähiaikoina edessä nii taitais jäädä mulla pyörän käyttö vähän taka alalle. Pitää vaan tyytyä polkeen mun polkemiset nopsalla.:D

    VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! Myös toiveita saa esittää ja palautetta saa lähettää :D

Vastaamme kaikkiin kysymyksiin ja sellaisiin kommentteihin joihin koemme tarpeellista vastata. Olkaa aktiivisia kommentin lähettäjiä :D!